Ja, så var 2014 över och vi börjar på nytt år än en gång. I skrivande stund så pågår planeringen för fullt inför året. Zira ska i sommar få genomgå en del tester för att se om hon hälsomässigt lämpar sig för avel. Vi håller tummarna för att allt är som det ska och att hon ska kunna få dejta till slutet av sommaren.

Då Cindy nu är kastrerad pågår sökandet efter en ny tjej som kan få ersätta henne. Vi får se vart sökandet tar oss! Drömmen hade en blå mitted eller en brun bicolour, men det är ju otroligt mycket mer än färg som är viktigt att väga in i beslutet 🙂

Sedan förra sommaren så har vi även letat efter en hankatt, och efter att ha följt oräkneliga kullar och pratat med nästan lika många uppfödare så kan det nu äntligen vara så att han är funnen! Inget är ännu helt bestämt, så jag låter honom vara lite hemlig tills vidare.. 🙂

För övrigt hoppas jag på att denna nya pojken ska tycka att det är roligt att åka på utställning så att vi får komma iväg på det med! Det var länge sen sist nu. Zira har ju lite felteckningar som gör henne olämplig för sånt.

Jag hoppas också på att kunna få en plats på del två av Pawpeds utbildning i katthållning och avelsverksamhet. Deras utbildningar är populära, så det är lite kötid innan man kan få en plats.

Vi hoppas på ett spännande kattår hos Alicendy’s!