Så var 2015 slut och vi är nu redan några dagar in på det nya året. Det hände inte jättemycket på kattfronten under året som gick, men trevligt har det varit ändå med en hel del utställningar, seminarier och goda vänner.
Sammy flyttade till oss i början av året och vi hoppas att han under 2016 kan få bli pappa till sin första kull.

Zira parades med en lånad hane under sommaren, men blev dessvärre bara skendräktig. Därefter ville hon inte löpa på en lång period, men under årets sista dagar kom hon äntligen igång och fick då träffa vår Sammy. Nu håller vi tummarna hårt för att detta ska ge resultat! I så fall kommer den kullen födas till början av mars.

Härom dagen hämtade vi hem vår nyaste familjemedlem, den lilla ragdollflickan Qarisma (S*Jörgårdens MQ Amore Qarisma). Hon har i skrivande stund bara bott hos oss ett dygn, men beter sig precis som att hon varit här föralltid. Om allt går som vi tänkt ska hon få följa med på lite utställningar under året och sedan bli vår nya avelshona. Vi ser mycket fram emot att få lära känna denna goa tjejen ordentligt! Stort tack till Susanne på Jörgårdens för denna juvel <3