"Lill-Fluff"


Född: 2020-07-29
EMS: RAG a 03
Färg: Blåmaskad bicolour
Uppfödare: Egen uppfödning
Far: S*Famana's Rorri
Mor: S*Jörgårdens MQ Amore Qarisma
HCM dna: n/n
Hjärta & njurar: Scannad u.a 2021-05-30

Herman, eller Lill-Fluff som han mest kallas, var egentligen aldrig tänkt att stanna hos oss. Han är släkt med alla våra honor, så det är ett helt ologiskt val att behålla honom, men ibland är hjärta och hjärna inte helt överens.

Han har en superfin ragdoll-look och är utseendemässigt en härlig mix av båda sina föräldrar. Både bred och lång all over. Jag tycker om de flesta detaljerna på honom. Han har väldigt fin teknik i huvudet, men kunde haft en något starkare haka och bättre päls. Han hade gärna kunnat få vara en storlek större med.

Herman är helt perfekt tecknad, med vita ben och ett stort, öppet och symmetriskt V. Tyvärr kunde vi pga conora-pandemin aldrig ställa ut honom som kattunge, men debuten som vuxen fixade han med bravur! Han har visat sig ha ett fantastiskt temperament för utställningar och är en ren fröjd visa upp.

En jättemysig kille som spinner för minsta lilla, så att få dela våra liv med honom trots att det inte var helt planerat är inget vi är särskilt upprörda över ♡

Herman bor hemma hos oss.


Meriter:

12*BIV, 17*NOM, 9*BIS/BOX, 2*BIS avel
Champion
International Champion
Grand International Champion
Supreme Champion
Bästa Vuxen Hane #2 i Scandinavian Ragdoll Club 2022
Bästa Vuxen #4 (alla raser & kön) i Sydkatten 2022
Bästa Vuxen Hane Kat1 #4 i SVERAK 2023
Bästa Vuxen Hane #2 i Scandinavian Ragdoll Club 2023
BIV & NOM på SW2024
Bästa Vuxen #1 (alla raser & kön) i Sydkatten 2023Utställningsresultat: