"Rorri"


Född: 2018-03-26
EMS: RAG n 03
Färg: Brunmaskad bicolour
Uppfödare: Anna Mångs
Far: S*Famana's Neo
Mor: S*Asterion's Gemma
HCM dna: n/n
Hjärta & njurar: Scannad u.a 2019-03-17
Rorri letar nytt hem ♡

Rorri har under 2020 kastrerats och vi kommer leta efter ett nytt hem till honom nu när han är pensionerad från livet som avelshane ♡ Rorri är en supermysig, snäll och social kille som älskar att kela och leka. Han tycker att små barn är läskiga, så hans nya hem bör vara utan dem, men en snäll kattkompis uppskattar han mycket.
Rorri kommer att kosta 4500 kr och han kan flytta efter att vi varit med honom till veterinären för en besiktning. Om du tror att du skulle kunna erbjuda ett bra hem till Rorri kan du höra av dig till oss på genom kontaktformuläret på denna sidan. Berätta då lite om dig och din eventuella familj samt hur en katt hade fått det hos dig.


Rorri Racerbil som han kallas är vår kille från S*Famanas uppfödning i Borlänge, och vi samäger honom tillsammans med Nina som har katteriet SE*On Three Hill’s ♡ Han har varit vår gemensamma avelshane, men är sedan sommaren 2020 kastrerad.

Han är en fin kille, med alla färger på rätt plats och superkvalité på pälsen. Han är overall en typmässigt bra kille med fin look och en fantastisk kropp. Ska man vara väldigt petig så skulle huvudet kunna ha lite mer bredd i huvudet och hakan något starkare.

Stort, stort tack till Anna (S*Famana’s) och Anna-Karin (S*Litlamin’s) för att vi fått äran att ta hand om den här guldklimpen ♡ Vi är så tacksamma för förtroendet!

Rorri bor hemma hos oss, men är nu efter flera fina kullar kastrerad.

Meriter:

Champion